Siófoki programok: a Gyöngyhajú lány balladája a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon

Ha egy látványos és minden téren egyedi, sőt különleges musicalt szeretnénk megtekinteni augusztus első hetében, akkor a siófoki programok részeként érdemes lehet felkeresni augusztus 4-én, csütörtökön este 20:30-kor a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadot.

A kérdéses helyszínen ugyanis az Experidance előadásában lehetőségünk nyílik majd megtekinteni a Gyöngyhajú lány balladája című Omega musicalt, mely direkt és indirekt formában egyaránt feleleveníti előttünk a híres zenekar legszebb és legjobb korszakait, méghozzá megannyi örökzöld sláger társaságában.

Mindezt ráadásul közel sem szokványos formában, hiszen az előadás mögött az ExperiDance áll, akik azon túl, hogy a legmagasabb szinten űzik a művészi szórakoztatást, mindemellett képesek voltak forradalmasítani a hazai tánckultúrát is, így a musical részeként egy minden téren egyedi előadás vár ránk.

Mindez rengeteg tánccal, elképesztő látványvilággal, illetve az Omega zenekar legjobb slágereivel a középpontban, illetve egy kellemes kis történettel kiegészülve, hiszen a Gyöngyhajú lány balladája egy fiatal lány felnőtté válásának útját meséli el nekünk, benne rengeteg szerelmi csalódással, a Balaton part élményével és a beteljesülés érzetével.

A musical részeként színpadra lép az ExperiDance 24 kiváló kvalitásokkal rendelkező táncművésze, és miközben a történet során 21 nagyszerű Omega-sláger csendül majd fel, a mikrofonhoz közben 5 nagyszerű musicalszínész áll majd.

Olyan dalok csendülnek majd fel az este során, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány, így a friss élmények mellett a nosztalgiából sem lesz hiány.