Siófoki programok: Alma együttes koncert Kőröshegyen

Idén sem kell nélkülözniük a gyerekeknek a gyereknapi különlegességeket abban az esetben, ha szeretnének kikapcsolódni egy kicsit a siófoki programok részeként, hiszen a Balaton fővárosának szomszédságában fekvő Kőröshegyen, a Persevölgye dűlőn az egyik legismertebb hazai gyerekzenekar tart rendhagyó koncertet.

Minderre május 28-án, szombaton délután kerül sor, méghozzá egy egész napos móka és kacagás mellett hiszen a Levendulásban megrendezésre kerülő koncert előtt már délelőtt 10 órától tart majd a vidámság azért, hogy minden gyermek méltóképpen ünnepelhesse meg, hogy még nem terhelik a felnőttek problémái.

Ennek megfelelően lesz lufifújás, zsákban futás, szörpivó verseny, óriási buborékfújás, arcfestés, kötélhúzás, gólyalábazás, egyszóval egy sor olyan elfoglaltság, amivel már szüleink, sok esetben nagyszüleink is mulatták az idejüket egy-egy búcsú során.

Az elhangzottakon felül 10 és 14 óra között a Bálványosi Waldorf Iskola egy külön kézműves asztallal várja majd az érdeklődőket, de 15 órától lesz íjászbemutató és íjászverseny, sőt egy tűzoltóautó is érkezik a helyszínre, amit majd birtokba vehetnek a gyerekek.

A helyszínen színpad is felállításra kerül. 11 órától egy közösségi Zumba óra kerül majd itt terítékre, de 12 órától mindenki felmehet a világot jelentő deszkákra, hogy verssel, tánccal, énekszóval vagy mesével szórakoztassa az embereket.

Ezt követően 13 órától motoros felvonulás veszi kezdetét, majd 14 órakor már elérkezik a nap fénypontja, hiszen a gyerekek kedvence, az Alma együttes áll színpadra jól ismert slágereivel, akiket levezetésként előbb a Szőlőskislaki Artista Iskola növendékei követnek, a napot pedig végül egy Kicsi Dizsi zárja.