Siófoki programok: Balatoni Retro Láz a Brooklyn Bounce-szal

Aki szereti a retro hangulatot és a retro koncerteket, az a siófoki programok részeként most megtalálhatja a számításait, hiszen augusztus 13-án, szombaton visszatér a Balaton fővárosába a Balatoni Retro Láz.

Az esemény a Plázson várható, ahol hamisíthatatlan retro hangulat vár majd ránk, méghozzá igazi autentikus háttérrel, hiszen a kilencvenes és a kétezres évek legismertebb sztárjai lépnek fel a színpadon, hogy ezzel biztosítsák a hátteret a Balaton legnagyobb retro fesztiváljához.

Az este folyamán így a külföldi sztárfellépő mellett ismert magyar retro sztárok és sztárzenekarok lépnek a világot jelentő deszkákra annak érdekében, hogy alaposan feltüzeljék a hangulatot, illetve örökzöld slágereikkel visszahozzák a kilencvenes évek balatoni hangulatát.

Miközben az est házigazdája DJ André lesz, hazai oldalról olyan fellépők állnak majd színpadra, mint Peat Jr., Erős vs Spigiboy, Náksi, a Desperado, az UFO, a Happy Gang, az Animal Cannibals, az Ámokfutók vagy a mindmáig hatalmas népszerűségnek örvendő és aktuális Kozmix.

Miután a magyarok letudták a kötelező programot, az est fénypontja a külföldi fellépő lesz, egészen pontosan a Brooklyn Bounce, akik annak idején rengeteg ember számára határozták meg a kilencvenes éveket, akkori slágereik pedig még mindig ugyanolyan elánnal szólalnak meg a színpadról.

Jó hír, hogy az utolsó fellépő bár 22 órakor befejezi műsorát, azonban a napnak, illetve a retro bulinak itt még nem szakad vége, olyannyira nem, hogy ezt követően afterpartyval folytatódik a nap, méghozzá több helyszínen és többféle zenei stílussal, egészen hajnalig várva a retro kedvelőit.