Siófoki programok: Bereczki Zoltán élőzenekaros nagykoncert

A nyáresti koncertek szerelmeseinek legnagyobb örömére augusztus 19-én a siófoki programok részeként a Balaton fővárosába látogat Bereczki Zoltán, aki várhatóan a Jókai park 5-ös szám alatt megtalálható szabadtéri színpadon állhat a világot jelentő deszkákra.

A péntek este 20:30-kor induló eseményen hazánk egyik legismertebb előadóművésze egy tőle megszokott, nagyon sokoldalú, teljesen élőzenei előadással szeretné elkápráztatni majd az érdeklődőket, hogy bebizonyítja, nem véletlenül kapta meg az EMeRTon és a Fonogram díjakat, mindemellett pedig az arany- és a platinalemezre is méltó volt.

Bereczki Zoltán nevét sok-sok évvel ezelőtt, még a Sztárban Sztár első évadának győzteseként ismerte meg az ország, majd utána a második és a harmadik évadban is a szakmai zsűri tagja lett, 2014-től pedig folyamatos koncertek és turnék kísérték népszerűségét, így mára óriási tömegeket képes megmozgatni, bármerre is jár.

Az évek során Bereczki kipróbálta magát reklámdalok írójaként, de 2019-ben a televízió képernyőjére a Sztárban sztár zsűritagjaként, de az élet sok más területén is kipróbálta magát, mely rengeteg tapasztalatot adott neki minden tekintetben, ami természetesen előadásán is érezhető.

A Siófoki Szabadtéri Színpadon Zoli a tőle megszokott formát hozza majd, méghozzá humorosság és emlékezetes hangulat társaságában, amihez természetesen magas szintű szórakoztatás társul, de mindemellett a jól ismert slágerek sem maradnak el közben.