Siófoki programok: Bor és kenyér ünnepe (vasárnapi események)

Ismét három napon keresztül zajlik majd a siófoki programok részeként a nyár fővárosának egyik legnagyobb fesztiválja, a Bor és kenyér ünnepe, aminek részeként újfent nagyszerű előadások, koncertek és megannyi látványos fellépő várható.

A pénteki és a szombati programról egy korábbi ajánlónkban már megemlékeztünk, így most lássuk, hogy mire számíthatnak az érdeklődők augusztus 21-én, azaz vasárnap napközben, ha a kérdéses fesztivált szeretnék választani maguknak.

Gyerekekkel már érdemes lesz délelőtt 10 órára kilátogatni az eseményre, hiszen ismét 10 órától kezdődnek már a kapcsolódó programok, így egész nap várja majd az érdeklődőket a Levendula játszóház, de 10 és 11 között a Pittypang gyermekzenekar fellépését is lehetőségünk nyílik megtekinteni.

Ezután 11:30-kor egy igazi példakép érkezik, hiszen Németh Nándorral, Siófok városának egyik úszó olimpikonjával beszélgetnek majd a színpadon a szervezők, 12:30-tól pedig a Siófoki Hagyományőrző Tánccsoport kalocsai táncait tekinthetjük majd meg.

14 órától aztán a C&M Dance Studio bemutatója, majd 15 órától a Siófoki Jaratel Hastánc Stúdió előadása következik, míg az est fénypontjai 17 órától a Kolompos Együttes gyermekeknek szóló mulatozása, 19 órától pedig Dánielfy Gergő és az Utazók koncertje várható.