Siófoki programok: Dés László koncertje Básti Julival és Nagy Ervinnel

A zenés siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére ismét a Balaton fővárosába látogat Dés László, aki március 24-én, csütörtökön este 19 órakor egy hatalmas és garantáltan emlékezetes koncertet ad majd a Kálmán Imre Kulturális Központ falai között.

Ráadásul nem egyedül, hiszen Dés László ezúttal két vendéget is hoz magával, a kiváló és magasan kvalifikált zenészek mellett az izgalmas és hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető zenei élményt Básti Juli és Nagy Ervin egészíti majd ki a színpadon.

Mint köztudott, Dés László már hosszú évek, sőt évtizedek óta megkerülhetetlen a hazai zenei életben, hiszen nemcsak híres slágerek, hanem filmzenék, musicalek és megannyi jazzlemez fűződik a nevéhez, ezáltal garantáltan nincs olyan ember az országban, aki ne ismerne tőle legalább egy dalt.

Az olyan címek, mint a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk, A zene az kell vagy a Legyen úgy! című dalok mindegyike azonnal egy-egy fülbemászó refrént és dallamot varázsol a fülünkbe, és talán nem meglepő, hogy ezen a koncerten pályafutásának valamennyi ismert dalából kapunk egy átfogó válogatást, sőt az Éjféli járat című utolsó lemez egyes tételei szintén felcsendülnek majd.

A koncertet ráadásul két vendég teszi majd még emlékezetesebbé. A színpadon ott áll majd Básti Juli, az ismert és nagyszerű színésznő, aki rengeteg alkalommal dolgozott már együtt Dés Lászlóval, gyakorlatilag 1987 óta, a Hallgass kicsit lemeztől eredeztethető együttműködésük.

Az este során ráadásul Nagy Ervin is színpadra lép, akivel az együttműködés nem nyúlik vissza túl régre, de a remek színész emlékezetes hangjával garantáltan bearanyozza majd a látogatók estéjét.