Siófoki programok: digitális teremtés, avagy a paradicsom másik oldala

Egy igazán különleges esemény részeseivé válhatnak, akik október 4-én és október 5-én a siófoki programok részeként ellátogatnak a városban található Hotel Azúrba, ahol az Internet Hungary 2022 aktuális eseménye zajlik majd.

Ez a különleges üzleti konferencia két teljes napon át, öt-öt teremben zajlik majd, a központi témája pedig a gazdaság, a kereskedelem, a marketing, a média és a HR/cégvezetés lesz, nem véletlenül adták az eseménynek a Digitális teremtés – A paradicsom másik oldala címet a készítők.

Az esemény során az első napon szó lesz a digitális teremtésről, a világ eseményeiről, az egyesülésről, valamint a virtuális közegben ránk váró feladatokról a paradigmaváltás kapujában, hiszen nagyon fontos tudni, hogy mi történhet a világban idén és jövőre?

Szóba kerülnek még az első napon a médiát érintő trendfordulók, különös tekintettel a tömegmédiára, de az új marketinges módszerek is sorra kerülnek, akárcsak az eCommercre, a cégvezetés kérdése, valamint a digitális transzformáció racionalizálása. Ezen kívül a Példakép díjkiosztó szintén ezen a napon zajlik majd le.

A második nap teljes egészében arra koncentrál majd, hogy milyen jövőnk van a jelenben, hiszen kevesen tudják, de már a jövőben élünk és gyakorlatilag a metaverzumban üzletelünk, miközben a Z-sekre támaszkodunk a jövőre való várakozásban, ezért fontos, hogy segítsünk nekik felkészülni az adott feladatra.

Ezen felül szóba kerülnek a TikTokkerek is, melyek az aktuális világ meghatározói a digitális térben, de a PR, mint a világ legfontosabb reklámfogása, a podcastok, a datamarketing és a minéltöbb ember digitális elérésének a lehetősége szintén sorra kerülnek majd.