Siófoki programok: Everness Fesztivál 2022-ben

Az elmúlt évek hagyományait szem előtt tartva idén sem kell mellőznünk a siófoki Everness Fesztivált, mely 2022-ben június 21. és június 27. között várja a siófoki programok szerelmeseit, méghozzá egy igencsak különleges programkínálattal.

Természetesen az Everness Fesztivál azért idén sem fordul ki teljesen önmagából, éppen ellenkezőleg, magabiztosan tartja a korábbi évek elragadó sajátosságait, ezáltal közel egy teljes héten át rengeteg zene, mozgás, színek, ízek, illatok, mámor, tánc, kikapcsolódás és relaxáció vár ránk.

Az eseményen jellemzően csak azok vesznek részt, akik hozzánk hasonlóan pozitív gondolkodásmóddal rendelkeznek és az egészséges táplálkozásra törekednek, így azon túl, hogy rengeteg embert ismerhetünk meg, mindemellett ugyanolyan gondolkodásúak között kapcsolódhatunk ki, mint amilyenek mi magunk is vagyunk.

Ezen felül nemcsak a kikapcsolódás, hanem az Everness Fesztiválon a tanulás, az önképzés is nagyon fontos szerepet játszik, méghozzá mélység, feltöltődés és egy nagyon erőteljes közösség társaságában.

Az esemény a Siófok – Sóstó Siócampingben kerül megrendezésre, és idén olyan nagyszerű előadók zenei performanszát élvezhetjük majd, mint Nessi Gomes, Nethanel Goldberg, Denise Linn, Jaime Caso, Deborah Sundahl, Maria Keck, Garra Blue Dragonfly, Pangani vagy Wiruungga Dunggiirr.

A zenészeket ráadásul a legkülönfélébb művészek és spirituális előadók kísérik majd, aminek köszönhetően ízelítőt kaphatunk a legkülönfélébb technikákból, melyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a zenei élmények mellett lelkileg, a lelki megtapasztalás tekintetében egy újabb szintre juthassunk.