Siófoki programok: Fenyő Miklós jubileumi koncert Siófokon

Különleges jubileumi Fenyő Miklós koncert részesei lehetnek azok, akik a siófoki programok részeként július 30-án, szombaton este ellátogatnak a Siófoki Szabadtéri Színpadra, ahol a jampik magyarországi helytartójaként ismert énekes egy fergeteges előadással készülődik.

A Fenyő 75 név alatt futó esemény 21 órakor kezdődik – 20 óra utáni kapunyitás mellett –, így aki szeretné, az Jáger Gyula vendégeskedése mellett legalább két teljes órán át láthatja majd a színpadon a hazai rock and roll műfaj koronázatlan királyát.

Az esemény egy egyszerre különleges és megismételhetetlen koncertnek ígérkezik, ahol igazi örökzöld slágereket hallgathatunk majd meg az ismert énekes jóvoltából, melyek nagy többségét nemcsak a legnagyobb rajongók, hanem garantáltan mindenki ismeri, hiszen első hallásra is belevésődnek az agyba.

Emiatt egy olyan előadás részévé válhatunk, aminek részeként képletesen ismét felcsavarhatjuk a szőnyeget, a fantasztikus hangulat mellett pedig mindezt egy nagyszerű társaság és garantáltan nagyszerű bulihangulat társaságában élvezhetjük majd.

Fenyő Miklós pályafutása során több mint 400 saját dalt írt, arany- és platinalemezek sokaságát szabadította az országra, rajtuk rengeteg örökzöld slágerrel, melyek között olyan mindenki által ismert dalokat találunk, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Made in Hungária vagy a Csavard fel a szőnyeget.

A jubileumi koncerten egy teljesen új show, egy eredeti látványelemekkel feldobott program, rengeteg szín, fény és hangulat, valamint táncosok egész kavalkádja várja majd az érdeklődőket Siófokon, akik akár még többféle VIP jegy közül is válogathatnak maguknak.