Siófoki programok: Goldance nyári tábor az Aranyparton

Mindenünk a tánc? Szeretnénk elsajátítani néhány alapvető mozdulatot, illetve bővíteni egy kicsit a tudásunkat? Ebben az esetben a siófoki programok részeként most lehetőségünk nyílik részt venni a Goldance nyári táboron, mely az Aranyparton kerül megrendezésre a tánc szerelmeseinek.

A tánctábor nagyon sok fergeteges elfoglaltságot ad majd nekünk, ezáltal rengeteg különféle táncot tanulhatunk meg és megannyi barátságot köthetünk a kérdéses helyszínen, egészen pontosan az Aranypart egyik privát partszakaszán, ahol egy hétig gyakorlatilag minden a táncolásról szól majd.

A 2022-es Goldance nyári tábor június 20. és június 26. között kerül megrendezésre, aminek részeként nemcsak a Goldance Tánciskola növendékei és tanárai gyűlhetnek össze néhány nap önfeledt tánc kedvéért, hanem mindenki, aki jelentkezik, hiszen számukra önfeledt tánc és parti lesz a jutalmuk egy egész héten át.

A korábbi évekhez hasonlóan ez az egy hét teljes egészében a kikapcsolódásról, a felhőtlen élményekről, de még inkább a táncról szól majd, hogy a munkával töltött, unalmas, megszürkült hétköznapokból egy kicsit ki tudjunk szakadni, és részt venni pár táncórán, esetleg komplett foglalkozáson, aminek részeként egyszerre tanulhatunk és pihenhetünk.

Pláne annak fényében, hogy egy-egy tánc után bátran kifeküdhetünk a Balaton partjára, ahol napágyakon elnyúlva élvezhetjük a kellemes napsütést, illetve a tó elragadó látványát.

A táncórák mellett a helyszínen természetesen több csapatépítő játék is várja majd a jelentkezőket, aminek a célja leginkább az lesz, hogy a tanárok és a diákok egyaránt jobban összekovácsolódjanak és még családiasabb légkör alakuljon ki.