Siófoki programok: Halász Judit koncert – A vitéz, a kalóz meg a nagymama

Halász Judit neve Magyarországon már évtizedek óta fogalom a felnőttek és a gyermekes családok körében, és aki szeretné megtapasztalni élőben a legendás mesemondó eredeti orgánumát, illetve különleges előadásmódját, az a siófoki programok részeként most lehetőséget kap rá.

Ehhez nem kell mást tenni, mint augusztus 7-én, vasárnap délelőtt 10 órakor ellátogatni a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadhoz a Jókai parkba, ahol egy különleges koncerttel készül az érkezők számára Halász Judit, méghozzá A vitéz, a kalóz meg a nagymama címmel.

Fontos információ, hogy amennyiben az említett időpontban eső várható, az esemény egy nappal később, augusztus 8-án, hétfőn délelőtt 10 órakor kerül megrendezésre ugyanazon a helyszínen!

Kevesen tudják, de Halász Judit azon kevesek egyike, aki nem kizárólag a múltjából akar megélni, hiszen aktuális fellépésén legújabb lemezét igyekszik népszerűsíteni, ezáltal egy évtizedek óta tartó karrier újabb fejezetéről van szó, aminek részeként a magyar könnyűzenei élet legjobb zenészeinek közbenjárásával megannyi klasszikus és kortárs költő verseit zenésítették meg.

Pályafutása során a művésznő túlzás nélkül stílust teremtett, és ezt a stílust igyekszik öregbíteni most is, hogy hozzánk hasonlóan újabb és újabb generációk nevelkedhessenek fel dalainak és lemezeinek hallgatása során.

Halász Judittól ráadásul még mindig nem idegen a színpad, hiszen továbbra is a Vígszínház tagja, miközben rengeteg elismerésben részesült, például kapott Kossuth-díjat, Jászai Mari-díjat, de Érdemes Művészként is jegyzik, sőt itthon elsőként a gyerekek a Mosoly-Rend lovagjának egyaránt megválasztották.