Siófoki programok: húsvéti élményfestés

Mindig is kacérkodtunk a festegetés gondolatával, de soha nem jutottunk el odáig, hogy ecsetet ragadjunk, és belecsapjunk az alkotásba? Ebben az esetben érdemes a siófoki programok részeként csatlakozni a húsvéti élményfestéshez, ami garantáltan életre szóló élményt jelent majd.

A Hexa Cafe keretein belül április 16-án, szombaton délelőtt 10 órakor megrendezésre kerülő foglalkozás, amit bátran nevezhetünk workshopnak is, a FessVelem.com eseménye, egy háromórás élményfestés, aminek részeként minden tekintetben lehetőségünk nyílik majd a tavaszra, a húsvétra hangolódni.

Közben pedig alkotni is, hiszen az élményfestés lényege éppen a festésben keresendő, amit akril festékkel tudnak majd kivitelezni az érdeklődők, méghozzá egy teljesen szűz, fehér vászonnal a főszerepben, amelyen több technika is bemutatásra kerül majd.

Az eseményre leginkább azokat várják a szervezők, akik kacérkodnak a festés gondolatával, és szeretnék úgy kipróbálni magukat, hogy biztosan nem lesz csalódás a vége, hiszen egy irányított, biztonságos közegben zajlik majd az egész, miközben a cél a sikerélmény, az Én-idő biztosítása.

Az esemény délelőtt 10 órakor kezdődik a Kele utca 5-ös szám alatt, és várhatóan 13 órára már mindenki egy kész festményt tarthat majd a kezében. A workshopnak természetesen van egy díja, illetve fontos az előre történő jelentkezés is (zkitti@gmail.com), hiszen a szervezők maximum 10 fő fogadására alkalmas helyszínt találtak, a minimum életkor pedig 9 év lesz.