Siófoki programok: indul a siófoki halfesztivál – vasárnapi események

Idén is egy háromnapos gigafesztivállal ünnepelhetjük meg a balatoni halakat és halételeket a siófoki programok részeként, hiszen október 7-től egészen október 9-ig ismét megrendezésre kerül a Siófoki Halfesztivál.

Az esemény részeként biztosan megtalálhatják majd számításaikat azok, akik szeretik a finom halételeket, mindemellett pedig az őszies időjárás ellenére is visszaidéznék egy kicsit a nyári fesztiválok hangulatát.

Az esemény pénteki és szombati napját egy korábbi cikkünkben már áttekintettük, ezúttal a vasárnapi napra koncentrálnánk, mely 10 óra magasságában indul majd el igazán Bodó Ivánnal, illetve az ő speciális, interaktív mesefoglalkozásával a főszerepben.

Ezt követően 11 óra magasságában a Diótörő Balett Egyesület előadásával folytatódik a nap, majd 11:30-tól a Jeratel Hastánc Stúdió műsora forrósítja fel garantáltan a hangulatot. 14 órától aztán eredményhirdetés várható a Fish Food verseny kapcsán, majd utána a jó hangulatot a C&M Dance Studio showtánc bemutatója igyekszik fokozni.

15:30-tól aztán még egyszer a gyerekeké lesz a főszerep egy interaktív mesefoglalkozás részeként, amit 16:30-tól Örökzöld Elvis slágerek autentikus előadása követ majd, hogy az estét és a fesztivált 19 órakor a Margaret Island nagykoncertje zárhassa le.