Siófoki programok: író-olvasó találkozó Nemere Istvánnal

Egy igazán különleges esemény részesei lehetnek azok, akik a siófoki programok részeként június 9-én, csütörtökön délután ellátogatnak a helyi BRTK Könyvtárba, ahová egy igazi élőlegenda, az egyik legnagyobb kortárs magyar irodalmár, név szerint Nemere István látogat majd el személyesen.

Minderre június 9-én, délután öt órakor kerül sor a könyvtárban (Siófok, Fő tér 2/A), ahol egy igazi, klasszikus író-olvasó találkozóval fogad majd minket a legendás író, így a rajongók találkozhatnak kedvencükkel, hovatovább beszélhetnek vele, kérdéseket tehetnek fel neki, sőt autogramot is kérhetnek tőle.

Aki nem tudná, Nemere István munkásságát rengeteg titok megfejtése övezi, egész életét ezeknek a titkoknak a megismerése és megérzése vezette, ami természetesen az általa írt művekben is kivétel nélkül megjelenik.

Rendkívül gazdag élettapasztalattal rendelkezve művei egytől-egyig nagyon izgalmasak, az igazság iránti szenvedélye pedig megannyi érdekes témát biztosított már az olvasók számára a közel fél évszázados pályafutás során.

Ennek a kalandos és izgalmas életútnak az egyes epizódjait tudjuk meghallgatni élőben, miközben még könyveinek keletkezésének titkát is lehetőségünk nyílik megismerni a BRTK Könyvtár előadótermében.

A programon való részvétel teljesen ingyenes, azonban megjelenésével mindenki hozzájárul, hogy intézményi marketing miatt kép és hangfelvétel készül.