Siófoki programok: könyvbemutató és playback-színház a Kőröshegyi Levendulásban

Amennyiben szívesen töltenénk az időnket egy kis lazulással, némi kulturális háttérrel és a csodaszép Balatonnal a kilátásban, akkor érdemes lesz augusztus 10-én, szerdán délután 17 órakor ellátogatni a siófoki programok részeként a Kőröshegyi Levendulásba.

A Balaton fővárosának közvetlen szomszédságában fekvő kis álomvilág egész nyáron különleges előadásokkal és programokkal várta az érdeklődőket, és most sem lesz ez másként, hiszen egy igazán sajátos könyvbemutatóra kerülhet majd sor.

Az eseményen mutatkozik majd be ugyanis Molnos Zselyke legújabb alkotása, mely Mindennapi ökopszichológia címmel íródott, és egyáltalán nem árul zsákbamacskát már az elnevezésével sem.

A bemutató után a Kőröshegyi Levendulás jóvoltából lehetőségünk nyílik ellazulni, sőt elveszni egy kicsit ebben a különös, lilás meseországban, sőt akár szedhetünk is magunknak otthonra némi illatot, de fotózhatunk is a kijelölt fotókon, ha szeretnénk egy igazán látványos és színes profilképet magunknak.

Mindez azonban még mindig nem minden, hiszen amint sikerült kigyönyörködnünk magunkat a tájban és eleget fotóztunk is, akkor csak heveredjünk le a ligeten, és hallgassuk meg Molnos Zselykét, aki az egybegyűltek számára arról beszél majd, hogy mi ösztönözte legújabb könyvének megírására.

Utóbbi esemény 17:15-kor veszi kezdetét, aminek részeként Molnos Zselyke, az Ökopszichológiai Intézet társalapítója, biológus és pszichológus beszélget aktuális művéről Dr. Buda László pszichiáterrel és pszichoterapeutával, miközben az egész beszélgetés Playback színházi visszajátszással színesedik majd.