Siófoki programok: nyári szezonnyitás a Plázson

Siófok nevét rengetegen kötik össze a Plázzsal. Nem véletlenül, hiszen ez az a hely, ahol nyaranta a legnagyobb bulik, partik és koncertek kerülnek megrendezésre, miközben garantáltan minden stílus képviselője megtalálja a számításait. A siófoki programok részeként pedig most a helyszín ismét megnyitja a szezont.

Mindezt természetesen egy fergeteges szezonnyitó partival, így már június 4-én feldübörög a hangerő és látogatók lepik el a tengerparti strandok hangulatát felidéző siófoki Plázst, ahol már 19 órától másnap hajnalig tart majd a buli, méghozzá elképesztő fellépőkkel a középpontban.

A látogatók ugyanis olyan ismert fellépőkre bulizhatnak majd, mint Andrewboy, Bárány Attila, Bréda Bia, Daniel Nike, Gabriel Dancer, KatapultDJ, KKevin, Metzker Viktória, NoNameLeft, Purebeat, R92, Regán Lili, Steve Judge, Strong R., Willcox és Yamina.

Hogy egy nap parti neked nem elég? Gond egy szál sem, a Plázs Grand Opening után ugyanis egy második szezonnyitó parti is vár majd ránk a hétvégén, egészen pontosan másnap, június 5-én este 19 órától, egészen másnap hajnalig, két olyan fellépővel, akiket azért nem lehet minden nap elcsípni a városban.

Az est sztárvendége ugyanis a legendás TNT lesz. A kilencvenes évek sztárzenekara ezúttal egy exkluzív nagykoncertet ad a látogatók számára, a közönséges pedig egy újabb formáció, a szintén rendkívül népszerű New Level Empire tüzeli majd fel.

Az esemény és az este házigazdája DJ Dominique lesz, aki előtte és utána is gondoskodik majd a fergeteges hangulatról, így már legalább három okunk van arra, hogy ellátogassunk a Plázs nagy szezonnyitó partijára.