Siófoki programok: Országos Éremgyűjtő Találkozó 2022

Immáron hagyományos formában, idén is megrendezésre kerül a siófoki programok részeként az Országos Éremgyűjtő Találkozó, aminek részeként ismét lehetőségünk nyílik egy kicsit alaposabban megismerkedni az érmek világával.

A találkozó ugyanis évről-évre arról szól, hogy legalább egy napra összehozza azokat, akik odáig vannak a régi pénzekért és érmékért, hiszen itt minden, és tényleg minden kizárólag erről szól majd.

Az esemény részeként lehetőségünk nyílik kipakolni saját érméinket, illetve magunkkal vinni, dicsekedni egy kicsit saját különlegességeinkkel, miközben természetesen azok sem maradnak tétlenül, akik azért kerekednek fel egy ilyen eseményre, hogy újdonságokkal bővítsék gyűjteményüket.

Természetesen akkor is megtaláljuk a számításainkat, ha csak nézelődnénk egy kicsit a helyszínen, mert szeretjük az érmék világát, esetleg alaposabban elmélyülnénk ebben a kissé különc, de barátságos közegben.

Amennyiben részesei szeretnénk lenni az éremtalálkozónak, az eseményre június 26-án, vasárnap reggel 8 és 13 óra között kerül sor a Siófoki SzC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium (Koch Róbert u. 8.) tornatermében. Asztalfoglalás és további részletek: oganzler@t-online.hu