Siófoki programok: Peller Károly beszélgetése Oszvald Marikával

Igazán különleges esemény szem- és fültanúi lehetnek azok, akik február 22-én, kedden este 18 órai kezdettel ellátogatnak a Kálmán Imre Művelődési Központba, a siófoki programok részeként ugyanis egy igazi operett legendát láthatunk majd testközelből, illetve hallhatunk is tőle néhány különleges történetet.

Az Emlékplakettek egymás között címre keresztelt eseményen ugyanis két ismert magyar színművész és operetténekes lép színpadra a KIMK-ban megtalálható Teátrum kávéházban, ahol Peller Károly beszélget majd Oszvald Marikával, ami közel sem lesz egy szokványos előadás, hiszen teljes rögtönzés, teljes véletlenszerű és kötetlen beszélgetés lesz az egész.

A két művész ugyanis azon túl, hogy ismeri egymást, jó barátságot is ápol a másikkal, így egy igazi baráti kis beszélgetést ismerhetnek meg nyilvánosan az érdeklődők.

Az este főszereplői Peller Károly, a Kálmán Imre-emlékplakettel rendelkező, Nívó- és Honthy-díjas színművész, illetve operetténekes lesz, aki személyesen kérdezi majd Oszvald Marikát, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Kálmán Imre-emlékplakettel rendelkező színésznőt, operetténekest, Érdemes művészt és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját.

A különleges előadás kifejezetten rendhagyó esemény lesz Siófokon, olyannyira, hogy pontosan ugyanígy nem is lehetne reprodukálni, ezért egyszeri és megismételhetetlen alkalom részesei lehetnek majd azok, akik a központ felkeresése mellett döntenek.

Februárban egyébiránt még egy alkalommal várja majd a látogatókat a Kálmán Imre Művelődési Központ egy nagyobb kulturális eseménnyel, így február 25-én, pénteken este 19 órától, amikor az Apáti Jazz Klub fellépésének örülhetnek majd az érdeklődők.