Siófoki programok: Pünkösdi Fesztivál a Fő téren (vasárnapi és hétfői események)

Idén négy teljes napon át tart a siófoki programok egyik legnagyobb és legjellemzőbb eseménye, avagy a Pünkösdi Fesztivál, aminek részeként nemcsak pénteken és szombaton, hanem vasárnap és hétfőn is elragadó események várnak ránk.

Június 5-én, például már ugyanúgy reggel 10 óra óta ott lesz a Fő téren – egészen 18 óráig – a Levendula játszóház, de Farkasházi Réka és a Tintanyúl jóvoltából egy gyerekkoncert is indul ebben az időpontban Társasjáték címmel.

Utána 11:30-tól a Siófoki Nyugdíjas Egyesület nótázik majd egyet balatoni dalokkal, 12:30-tól pedig a Freestyle Dance Factory műsora következik, hogy aztán Meszes Tímea drámapedagógus jóvoltából ismét a gyerekek kapják a főszerepet egy mesés foglalkozás részeként.

14:30-tól aztán a Harmony Dance TSE táncelőadására kerül sor, 15:30-kor pedig Németh Nándor, a város úszó olimpikonja kapja a főszerepet a színpadon, hogy előbb az Airforce tánciskola, majd utána a Buborék együttes következzen egy főként gyerekeknek szánt műsorral.

A délutáni programokat ezen a napon Ungár Anikó bűvész showja, majd 20:30-tól a legendás  Karthago koncertje zárja, akik egy fergeteges rockkoncerttel készülnek az egybegyűltek számára.

Június 6-án, hétfőn, a Pünkösdi Fesztivál utolsó napján szintén már délelőtt 10 órakor kezdődik a nap a Levendula játszóházzal, amihez ugyanebben az időpontban a Kobold zenekar gyerekkoncertje kapcsolódik.

11:30-tól aztán a Senior Asszonyok előadását tekinthetjük meg, majd 12 órától a C&M Dance Studio TSE showtánc bemutatója következik. 13 órától ismét Meszes Tímea drámapedagógus foglalkozik majd a gyerekekkel, 15 órától pedig a Lóca együttes zenés gyermekműsora szórakoztatja a legkisebbeket.

A nap és a fesztivál zárását Hevesi Tamásra és barátaira bízták a szervezők, az „Ezt egy életen át kell játszani” című koncert így egy igazi múltidézés lesz az énekes dalait kedvelők számára.