Siófoki programok: stand up comedy műsor a Siófoki Szabadtéri Színpadon

Amennyiben szeretünk nagyokat nevetni és mókázni, akkor július 23-án, szombaton látogassunk el a Siófoki Szabadtéri Színpadra, ahol a siófoki programok részeként egy óriási stand up comedy show várható több ismert névvel a színpadon.

Az eseményen a Showder Klub és a Rádió Kabaré ismert humoristái lépnek színpadra, így ott lesz az Aradi – Varga duó, Somogyi András, valamint Rekop György is, hogy 21 órától közel két teljes órán át szórakoztassák, illetve nevettessék az érkezőket.

Mert mi lehetne jobb esti program a Balaton partján egy kiadós fürdőzés és vacsora után, mint nevetni egy nagyot, méghozzá magunkon, másokon és az egész világon, hiszen a stand up comedy műfaja ezen a téren rendkívül engedékeny, senkit nem kímél.

Ebben óriási támogatást nyújtanak majd nekünk az ország ismert humoristái, akik éppen azért érkeznek a magyar tenger partjára, hogy ott mosolyt csaljanak az arcunkra.

A fellépők közül az Aradi – Varga duó rögtön párban érkezik a helyszínre azért, hogy a közönség legnagyobb örömére mindenkit a szájukra vegyenek, még saját magukat is, ha a poén úgy kívánja.

Somogyi András velük szemben egyedül szeretne mosolyt csalni az érkezők arcára, különleges hangjával pedig rengeteg közéleti szereplőt a színpadra varázsol majd, hol Győzike, hol Orbán Viktor hangján szólal majd meg egy kis humorizálás kedvéért.

Az estét aztán Rekop György, a nagydumás városi srác zárja majd, aki hatalmas hangjával és sajátos stílusával igyekszik előadni sajátos történeteit, amelyek kapcsán egy dolog biztos: szem nem marad szárazon utánuk a nevetéstől.