Siófoki programok: Strong Body Fitness Fest a Plázson

Újabb különleges esemény részeseivé válhatnak azok, akik a siófoki programok részeként július 24-én, vasárnap ellátogatnak a Plázsra, ahol a Strong Body Series szervezésében egy óriási fitnesz fesztivál veszi kezdetét.

A Strong Body Fitness Fest vasárnap egész nap várja majd az érdeklődőket, így érkezhetünk egyszerű nézőként, de természetesen versenyzőként is. Amatőrök és egyéni versenyzők ugyanúgy indulhatnak a számokban (Strong Body Light), mint a csapatokban érkezik (Strong Body Fittest Gym).

A nagyszabású, rengeteg sportágat felsorakoztató eseményen a testmozgás kedvelői egy igazán átfogó esemény részévé válhatnak a magyar tenger közvetlen partján, miközben várhatóan nemcsak jó idő vár rájuk, hanem rengeteg új és ismerős arc, hogy minden érkező új élményekkel és friss kapcsolatokkal gazdagodhasson.

Jó hír, hogy az SB Light részeként nemcsak a profik, hanem valóban a kezdők, sőt akár az amatőrök is kipróbálhatják magukat a CrossFittben, így különösen ideális alkalom lesz ez azoknak, akik gondolatban már rajthoz álltak, de korábban még soha nem próbálták ki magukat versenykörülmények között.

A verseny célja továbbá, hogy a hobbisták felmérésre kerüljenek, ennek megfelelően innen kerülhetne ki a jövő nagy reménységei, méghozzá olyan versenyszámokban, ami egy kezdő számára is biztosan teljesíthető lesz.

Várhatók saját testsúlyos gyakorlatok, rengeteg tárcsa, megannyi kettlebell, de ugráló kötelezés, dobozokon ugrálás, függeszkedés közben végrehajtott gyakorlatok, súlyzók, evezés, sígép és még medicinlabda dobás is.