Siófoki programok: Ügyes kis hazugságok vendégelőadás a Madách Színháztól

Minőségi vendégelőadás részesei lehetnek a Madách Színház jóvoltából azok, akik a siófoki programok részeként ellátogatnak a Kálmán Imre Művelődési Központ Színháztermébe, ahol a Tony-díjas Joe DiPietro különleges komédiáját tekinthetik majd meg az érdeklődők fergeteges szórakozás társaságában.

A február 7-én, hétfőn este 19 órakor induló előadás érdekessége, hogy rendkívül szellemes körítés társaságában mond ki igencsak csípős igazságokat, miközben ráébreszti az embert arra, hogy sok esetben talán nem is olyan nagy probléma, ha meghagyjuk az utókor számára eltitkolt gondolatainkat, és őszinteségünknek teret engedünk.

Merthogy titkai mindenkinek vannak. Pontosan így van ezzel Billy is, aki egy amerikai fiatalemberként igencsak szép jövő előtt áll. A karrierje kibontakozóban, gyakorlatilag mindent megkapott az élettől, ott a jó munka, a csinos feleség, a kisbaba, csakhogy Billy-nek van egy nagyon rossz tulajdonsága, az állandó hazudozás.

A folyamatos hazugságokkal színesíti meg a hétköznapokat, legyen szó akár apró füllentésekről, melyek csak feldobják az amúgy is semmitmondó beszélgetéseket, vagy legyen szó olyan súlyos hazugságokról, melyek miatt az egész család békéje és nyugalma veszélybe keveredik. Mindezt pedig csak egyvalaki élvezheti igazán: a néző.

Az előadást négy nagyszerű színész és színésznő, Kerekes Éva, Szerednyey Béla, Balla Eszter és Nagy Sándor viszi színpadra, méghozzá a méltán ismert és elismert Szirtes Tamás rendezésében, akinek a munkáját Vaszilenko Eugenia segítette meg.

Ezen felül a színpadra kerülő díszleteket Rózsa Istvánnak, a jelmezeket pedig Füzér Anninak köszönhetjük, míg az előadás zenéjét Gulyás Levente írta.