Siófoki programok: városnap november 25-én

Mint az elmúlt években megannyi alkalommal, úgy természetesen idén is megrendezésre kerül a siófoki programok részeként az ilyenkor szokásos városnap, melyen ismét lehetőséget kapunk arra, hogy egy napon át ünnepeljük a Balaton fővárosát.

A november 25-én, pénteken reggel induló esemény 9 órakor kezdődik el a Kálmán Imre Művelődési Központ Színháztermében, méghozzá egy Jó tanuló, jó sportoló díjátadóval, ahol a város legjobb diákjait és sportolóit szeretnék majd kitüntetni egy-egy érdemrenddel.

Ezt követően délelőtt 11 órakor megkezdődik a Civil Ház ünnepélyes átadója, ahol a jövőben megannyi nagyszerű programot élhetnek majd át a helyiek, illetve a környékre érkező turisták. A városnap aztán délután folytatódik majd a Kálmán Imre Művelődési Központ emeleti galériájában.

A Hé! Siófok-Térségi Helyi Érték Egyesület tárlatának kiállításmegnyitója várható itt 16:30-as kezdéssel, amit 17 órakor a Kálmán Imre Művelődési Központ előcsarnokában a Mézeskalácsváros Siófok leleplezése követ majd, aminek részeként a látogatók megtekinthetik a város mézeskalácsból készült változatát.

Fél órával később aztán a Balaton Táncegyüttes lép majd fel a KIMK színháztermében, miközben a városi elismerések átadója lesz a legjobb kvalitású siófoki lakóknak. A napot aztán a Popdealers koncertje zárja majd, akik 19 órakor kezdik a zenélést a Fő téren.