Siófoki programok: X. Örökbefogadott Találkozó és Sétáltató Nap

Ismét lehetőségük nyílik találkozni egy kicsit egymással az állatvédőknek a siófoki programok részeként, hiszen a helyi menhely szervezésében immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre az Örökbefogadott Találkozó és Sétáltató Nap.

Siófoki Állatvédő Alapítvány már hosszú-hosszú évek óta végzi áldásos tevékenységét a városban, és szeptember 24-én, azaz most szombaton délelőtt 11 és délután 16 óra között minden állatbarát összegyűlhet egy kis közös élmény reményében.

Az eseményre a szervezők nemcsak azokat várják, akik imádják az állatokat és szívesen foglalkoznának néhány órán át egy menhelyre adott kutyával – el lehet vinni sétálni is, ha van rá igény –, hanem azokat is, akik már hoztak ki állatot, és szeretnék megmutatni, hogy milyen hűséges társra leltek.

A X. Örökbefogadott Találkozó és Sétáltató Nap ezúttal az állatmenhely telephelyén kerül megrendezésre, aminek részeként a kérdéses intervallumon belül folyamatosan családi-, kutyás- és gyerekprogramok várják az érkezőket, de a gyerekek nagy örömére természetesen csillámtetoválás is lesz.

Ezen felül lesz majd a helyszínen büfé, az időponthoz kötött programok közül pedig kiemelendő a kutyaszépségverseny 13 órától, valamint 14:30-tóla tombolasorsolás, ami mellé egész napos kutyasétáltatás is várja az érdeklődőket.

A szervezők nagyon sok szeretettel várnak minden állatbarátot, a korábban örökbefogadott kutyákat, azokat, akik egy kutya örökbefogadásán gondolkoznak, de természetesen azokat is, akik csak pár önfeledt órát szeretnének nyújtani egy kisállat számára.