Siófoki programok: Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor a Teátrum Kávéházban

Aki eddig is szívesen töltötte idejét a siófoki programok részeként a városban megtalálható, sőt a Kálmán Imre Kulturális Központ részét képező Teátrum Kávéházban, annak érdemes lehet ismét ellátogatnia a helyszínre május 16-án, hétfőn este 18 órakor.

Ennek az oka, hogy két igencsak illusztris vendég érkezik majd a helyszínre, így a jól ismert Peller Károly ismét hírességeket ültet mikrofon elé, hogy egyfajta nyilvános interjú részeként kérdezze ki Zsadon Andreát és Szolnoki Tibort, akik nemcsak a színpadon alkotnak egy párt, hanem a magánéletben is házastársak.

A két hírességnek biztosan rengeteg mesélni valója lesz majd Peller Károly számára, hiszen a Jászai Mari-díjas és Emlékplakettes Zsadon Andrea nemcsak operaénekesnőként, hanem színésznőként és művészeti vezetőként egyaránt ismert, de a szintén Jászai Mari-díjas Szolnoki Tibor sem csak színművészeti teendőiről ismert, hanem énekesként is nagyon elismert.

A zene- és operettrajongó házaspár nevéhez ráadásul rengeteg közös projekt is fűződik, 1993-ban például ők alapították meg az Operettvilág Együttest, amivel az volt a céljuk, hogy az ország minden pontján lehetőségük legyen az embereknek a legmagasabb színvonalon élvezni az operett és az opera műfaját.

Mindezt úgy, hogy világszinten is elismert produkciót állítanak színpadra, ami azelőtt vidéken egyáltalán nem volt jellemző. Többek között erről is beszél majd a házaspár, akiket az érdeklődők egy jelképes 1000 forintos belépőjegy megvásárlása után hallgathatnak majd meg élőben, sőt egy kis szerencsével még kérdezhetnek is tőlük.