Tovább a galériához
ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Masszázs

A Mala Garden Hotel és Étterem nem csak szállással, étellel és itallal várja a vendégeket, hanem egész évben thai masszőrök tradicionális thai masszázzsal kényeztetik a pihenni vágyókat.

Thai masszázs szolgáltatásunk nem csak szállóvendégeink számára elérhető. Minden felfrissülni vágyó Vendégünket sok szeretettel várják thai masszőreink egy autentikus keleti élményre előzetes bejelentkezés után.

További információért vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval! +36 84 510 980 vagy info@malagarden.hu

NYITVATARTÁS: 9-től 19 óráig

A tradicionális thai masszázs egy több ezer éves keleti gyógyterápia, amely segíti a testi-, lelki- és a szellemi egyensúly megtalálását, de hozzájárul a szervezetünk méregtelenítéséhez, az állóképességünk javításához.

A masszázsnak fontos része az immunrendszerünk erősítése, amely az akupresszúrás pontokra hatva a szervezetünkben megrekedt energiákat újra működésbe hozza. Az egyszerre pezsdítő és megnyugtató masszázs az egész testünket nyújtja, javítva ezzel hajlékonyságunkat, de nem csak fizikai, szellemi síkon is segít, hogy megtaláljuk a lelkünk békéjét.

Jöjjenek el, és fedezzék fel a thai masszázs adta jótékony és pozitív hatást, amit szakképzett thai masszőreink segítségével élhetnek át.

TRADICIONÁLIS THAI TALPMASSZÁZS

A talpon található reflex zónáinkat stimuláló, és a belső szerveink aktivitását serkentő masszázsfajta, amely egyensúlyba hozza a nyirok- és vérkeringésünket, és méregtelenít is egyben. Nem elfelejtendő a fiatalító hatása sem, amivel elősegíti a hosszú életet. Ki ne vágyna erre?

Időtartam:

30 perc: 10.900 Ft
60 perc: 16.900 Ft

TRADICIONÁLIS THAI TALP- + HÁTMASSZÁZS

(60 perc talpmasszázs + 30 perc hátmasszázs) VAGY (30 perc talpmasszázs + 60 perc testmasszázs)

Ez a kombinált masszázsfajta stimulálja a talpon található reflex zónáinkat, serkenti a belső szerveink aktivitását, a hátmasszázs segítségével pedig oldódik nyakunk merevsége, javul a tartásunk és feloldja a szervezetünkben kialakult energiablokkokat.

Időtartam:

60 perc TALPmasszázs + 30 perc HÁTmasszázs: 19.900 Ft
30 perc TALPmasszázs + 60 perc TESTmasszázs: 22.000 Ft

TRADICIONÁLIS THAI TESTMASSZÁZS

A masszőr a masszázs során nem csak a kezét használja, hanem az alkarját, térdét, lábát, könyökét és talpát is beveti, hogy az energiavonalak mentén található akupresszúrás pontokat ingerelje, miközben nyújtó és hajlító gyakorlatokat is végez.

Időtartam:

45 perc: 13.900 Ft
60 perc: 16.500 Ft
90 perc: 19.900 Ft

AROMA OLAJOS THAI MASSZÁZS

Amíg a tradicionális thai masszázs egyfajta „száraz” gyógymód, addig ennél a fajtánál az olaj segítségével fejt ki jótékony hatást a testünkre. Segít a testi és érzelmi panaszok kezelésében és az egészség megőrzésében. A bőrt rugalmassá és selymessé teszi, a pihenetlen testünket, lelkünket pedig felüdíti.

Időtartam:

45 perc: 14.900 Ft
60 perc: 17.900 Ft
90 perc: 20.900 Ft

HERBÁL MASSZÁZS

A forró herbál masszázs az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs, melyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására.

Időtartam:

45 perc: 14.900 Ft
60 perc: 17.900 Ft
90 perc: 20.900 Ft

White Tea Lakosztály

Élje át a Mala Garden élményt White Tea lakosztályunkban, mely 180 fokos balatoni panorámájával minden érzékét kielégíti. White Tea lakosztályunk hűen tükrözi a modern távolkeleti építészet formáit. A tömörfa burkolatok, a többrészes, kézi faragású antik teakfa Buddha fali dísz és a motorizált thai selyem függönyök otthonos légkört teremtenek, megtartva a luxus és a keleti kényelem érzetét.

Tovább a lakosztályhoz
Tovább olvasom

Penthouse Lakosztály

A Mala Garden Hotel Penthouse lakosztálya a szálloda drágaköve mely joggal pályázik a Balaton Penthouse-a címre. A 130 négyzetméteres lakosztály, nappali bárpulttal és felszerelt sütő és főzőlap nélküli konyhával (hűtő, mikro, mosogatógép, borhűtő), 6 fős étkezőasztallal, lélegzetelállító panorámával rendelkezik mely a Balaton vízére és az északi partra néz, de tiszta időben ellátni egészen a Tihanyi-félszigetig is.

Tovább a lakosztályhoz
Tovább olvasom

Penthouse Aura Lakosztály

A 100 m2-es lakosztály, a nevéhez híven, privát wellness élményt biztosít Vendégeinknek. A balatoni oldalpanoráma és a 60 m2-es terasz kiegészül egy 4 fős étkezőasztallal, Swan Italy űlőgarnitúrákkal, egy Carlo Urbinati által megálmodott, kétszemélyes, eredeti Jacuzzi Aura Plus hidromasszázskáddal, továbbá külön zuhanyzóval és Chopard luxus hotel kozmetikumokkal.

Tovább a lakosztályhoz
Tovább olvasom