A Siófoki Beach névadója a Borsodi

Az idei balatoni nyár leghosszabb koncertfolyamát akár „habos partnak” is nevezhetnénk, mert a siófoki Beach Club mellé idén a Borsodi állt főszponzorként.

Június 21-én indul a program tenger, mely augusztus végéig tart, mely azzal a felkiáltással indul, hogy “Minden hétvégén fesztivál!”

A mintegy 10 ezer m2-es fehérhomokos vízpartja kis hazánknak, ez éven már a Borsodi előnevet viseli.

Siófokon nyaranta kb. 150.000 látogatót szórakoztat. A Borsodi Beach ez idén is  számos támogatók vesznek rész, mint például a Fütyülős, a Bomba és az osztrák Grapos üdítőmárka, valamint a Samsung is. Médiapartnerek között üdvözölhetjük a Joy, Music FM,a VIASAT3, a Part FM 92.6, a Soundhead, a Partyzoo, a Lounge rádió, és a Season Media Group valamint a krisztoforo.hu portál.  A divatipar is képviselteti magát, a Retro, a Baby-G, a MissQ, DC, az F1 Fitness, a Dolce Dance, Scitec Nutrition, a Harley Davidson, a Smilling Bar, a maszka Színház, a BossaBall, a Strike Zone, és a Nera Kritis víz is és a primeros óvszer is képviselteti magát.

A Beach nem csak a programjaival várja az idelátogatókat, hanem minőségi vendéglátásával is. Számos bárpult, fagyibár és koktélbár és étterem hívja az éhes és szomjas közönséget.

A belépő árai eseményfüggőek, de 1500 – 2990 Ft között alakulnak, már VIP jegyeket is lehet kapni 5000 Ft-os áron. A lányoknak – a nyitóbuli kivételével- péntekenként éjfélig ingyenes a belépő.