A Siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness központ

Habár Siófokot a legtöbb esetben a nyári szezonban árasztják el a hazai és a külföldi turisták, hiszen a Balaton vize többnyire csak ebben az időszakban nyújt szórakozást, valamint a város zöldövezetei is ekkor tekinthetők a legszebbnek.

Ugyanakkor télen, vagy az átmeneti évszakok hidegebb időszakaiban is van lehetőség a kikapcsolódásra, köszönhetően a Galerius Élményfürdő és Wellness Központnak.

Az élményfürdő Galerius római császárról kapta a nevét, és egy egész évben nyitva tartó, kizárólag a kikapcsolódásra és a vízi élményekre szakosodott fürdőt takar, elsősorban a legendás római fürdők hangulatvilágát felidézve.

A Galerius Élményfürdő és Wellness Központ 2006 júliusában nyitotta meg kapuit, azóta várja a nemzetközi színvonalra éhes vendégeket, akiknek kortól és nemtől függetlenül aktív és egészséges kikapcsolódásban lehet részük a fürdő falai között.

A kisebb korosztályt például külön kialakított, izgalmas vízi játékokkal ellátott gyermekmedence várja a játszóház mellett, a nagyobbakat pedig csúszdák és közepes vízmélységű medencék, míg a családosokat és a felnőtteket a különféle élményelemekkel ellátott élmény- és termálmedencék, pihenőszobák és egy komplett szauna-világ ösztökéli feltöltődésre és felfrissülésre.

A fürdő az elmúlt évek során számtalan fejlesztésen ment keresztül, így a fürdőzés élménye mellett kiemelkedő színvonalú wellness kezelések is várják a kikapcsolódás szerelmeseit, amelyek könnyedén megteremtik a test és a lélek harmóniáját, köszönhetően a különféle stresszoldó, aromaterápiás és frissítő masszázsoknak.

A számtalan hőfokú, fedett és nyitott kategóriába helyezhető medencék mellett a fürdő szauna-világa is kellemes kikapcsolódásról gondoskodik, legyen szó finn-, fény- vagy aromaterápiás szaunáról.