Balatonfüredi Balaton Bike Feszt augusztus 23-25 között

Jó hír a bicikli szerelmeseinek! Ismét megrendezésre kerül balatonfüreden a Balaton Bike feszt, mely Európa egyik legnagyobb biciklis fesztiváljának számít.
Ötödik alkalommal vehetnek részt a kerékpározás kedvelői ezen a rangos eseményen. A helyszín nem változott: Balatonfüred és Tihany több helyszínén kerül sor a versenyre. Minden kerékpározó megtalálja a számáűra legkedvesebb versenyszámot.
A sportolók nem kevesebb, mint 5 versenyszámban próbálhatják ki magukat, mérhetik össze tudásukat másokéval: Monster energy Disrt, Gösser triál, Bianchi-Országúti kerékpárverseny, Fa Man Extreme XCE, G-Híd Tereptriatlon.
A birngák szrelemesei a Bringaexpon megcsodálhatják a legújabb típusú járgányokat. Ugyanakkor jó néhány egyéb program is van az odalátogatók szórakoztatására: ugrálóvár a kicsiknak, a mászófalat is ki lehet próbálni, gyermekek bringasuliba járhatnak, fotópályázatra is be lehet nevezni. Miindemellett, zenei fellépők is szórakoztatják a közönséget, élő rádióműsor, Rider’s Party várja az odalátogatókat. A rendezvény mindenki számára ingyenes!
További információkat talál a www.baslatonbikefest.com oldalon, illetve érdeklődhet telefonon is a 1 269 2218-as számon, vagy írhat az info@balatonbikefest.com címre.