Balatongyöröki diszkó hajó

2013. augusztus 13-án indul a Balatongyöröki diszkó hajó. A program egész augusztus végéig tart.

Szereti a retró zenét? Minden csütörtökön illetve szombaton retró partyt rendez Balatongyörök a Balatoni Hajózási Zrt. jóvoltából felajánlott hajókon. Ha még nem volt olyan diszkóban, amelyet hajón rendeznek meg, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja. Felejthetetlen élmény lesz, hiszen a zene, a kilátás azzá teszi. Sokan szeretik a retró zenét, mert fiatalságukat idézi, egy-egy kedves emlék jut eszükbe a melódiákról. De nemcsak a 30-as, 40-esek számára élvezetes ez a zene, hanem az ennél idősebb illetve jóval fiatalabb korosztály számára is. A mai tinik között is közkedvelt ez a műfaj. Ha szórakozni vágyik, szeretne ismerős zenére táncolni, akkor ott a helye a diszkó hajón.

Ha baráti társasággal szeretne részt venni a bulin, akkor azt jelezze előre, ugyanis jegyeket a kikötőben lehet igényelni, és mivel a hajó befogadóképessége is véges, ezért a csoportok előnyben részesülnek előzetes egyeztetés esetén.

A belépőjegyek áránál megkülönbözetjük a gyerek és felnőtt jegyeket, hiszen vannak olyan családok, akik gyermekeiket is szeretnék magukkal hozni a diszkóba. Ezért a gyerekjegy ára 1300 Ft-ba kerül másfél órára, míg a felnőttjegy ára 1900 Ft.