Balatoni Retro láz 2017

2017.augusztus 12-én fergeteges retro bulival várják a szórakozókat Siófokon, az arany parton, a Plázson. Régen ez volt a helyszíne a sokak által ismert és rendkívül népszerű Coca- Cola Beach House-nak is, úgyhogy a nagy buli garantált mindenki számára.

A Total Dance csapata látogat el Siófokra, hogy szórakoztassa az érdeklődőket. Élvezhetitek a hangulat mellett, a jéghideg koktélok mennyei ízét egy régóta várt szabadtéri fesztiválon, ahol felidézhetitek együtt a 90-es, valamint a 2000-es évek legnagyobb nyári slágereit, amin a mai 30-as korosztály felnőtt.

Mindenki egy napra újból tinédzser lehet és visszaidézheti balatoni emlékeit. A szervezők kedvező jegyárakat garantálnak a résztvevők számára. A fellépők között lesznek jól ismert külföldi és magyar sztárok is. Olyan nevek látogatnak el hozzánk, mint Dr. Alban, aki mindenki nagy örömére, elénekli majd az It’s my life című legendás slágerét, emellett itt lesz még a La Bouche, aki elhozza nekünk a Be my Lover-t.

A magyar slágerek kedevlői pedig meghallgathatják Kozsó és az Ámokfutók nagy sikerű dalát a Szomorú Szamurájt, de itt lesz még az Animal Cannibals, a jól ismert Takírtónőőő –vel, ami egy szórakoztató zene, és sokan még ma sem feledték el. Emellett az est során minket buzdít majd nagy bulizásra a Splash és majd kiabálják, hogy Tedd fel a kezed! Színpadra lép még a Bestiák is, akik majd énekelve mondják, hogy a Reggel túl messze van…

De ne feledkezzünk meg a Desperado slágeréről a Táncolj-ról, vagy az UFO együttes legendás Szerelmdoktorjáról, akire lehet pár szinglinek szüksége lesz az est folyamán. Siófokon zenél még aznap Csordás Tibi, aki majd Angelinát siratja slágerével, valamint itt lesz még Dj Náksi a Szállj, Gyere velem, és a Nézz az ég felé felidézésével, de ne feledkezzünk meg még Dj Andréról ,és DJM-ről sem, ők is egész este szállítják a jobbnál-jobb zenéket nektek, értetetek, csak úgy a retro buli kedvéért.

Ez az este csakis a retro hangulatról szól és hogy mindannyian jól érezzetétek magatokat ezen az estén a legendás fellépők és hűsítő koktélok társaságában, egy szál bikiniben a starndon, a már rég elhantolt Coca- Cola Beach helyén, új köntösben egy olyan buliban, ahol fiatalok és pár évvbel idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat. Döntsetek minél előbb, hogy ott lesztek-e , de mi bátran mondjuk ott a helyetk, ne habozzatok sokat, mert a jegyek csak korlátozott számban kaphatóak, és mivel egy ilyen kaliberű buliról beszélünk Siófok szívében így azokra hamar lecsapnak a szemfüles party-őrültek.

Tartozzatok ti is közéjük, hisz egyszer vagytok fiatalok. Ami elmúlt már nem jön vissza, csak felidézni lehet azt. Égjetek mind Balatoni Retro lázban augusztus 12-én Siófokon.