A Biblia hatása az egyénre és önértékelési foglalkozások

Bensőséges és igazán mélyre hatoló események várják a siófoki programok kedvelőit február végén és március elején is a Balaton fővárosában, így aki szeretne egy kicsit elmélyülni önmagában így a tavasz kezdetén, esetleg tisztába tenne magában néhány dolgot, annak most itt a nagy lehetőség.

Kezdésnek például február 28-án, most kedden nyílik lehetőségünk egy vallási témájú előadást meghallgatni a Siófok, Március 15. Park 2-es szám alatti Vak Bottyán Általános Iskolában, ahol 18 és 20 óra között a Hetednapi Adventista Egyház szervezésében egy Van-e különbség az Ó- és Újszövetség között? című előadást tekinthetünk meg.

A Horváth Gábor, Tóth Sándor és Bánhidi Tibor lelkészek, illetve bibliaoktatók előadása teljesen ingyenes mindenki számára, így aki egy kicsit más szemszögből is megismerné a Bibliát, illetve megtanulná használni azt, most itt a remek alkalom.

Március 2-án, avagy most pénteken aztán újabb önértékelési foglalkozás várja a felnőtteket a Siófok, Széchenyi utca 11-es szám alatt, ahol Út önmagunkhoz címmel speciális élményórák várnak a problémáktól szenvedőkre, méghozzá drámapedagógiai módszerekkel előadva őket.

Az ingyenes program részeként péntek este 18:00 és 19:30 között egy igazi élmény alapú feltöltődésre, egy belső utazásra kerül majd sor örömteli vidám tapasztalati tanulás mellett a Katedra Nyelviskolában.

A műhelyfoglalkozások során lehetőségünk nyílik arra, hogy biztonságos és felszabadult légkörben elsajátítsuk és megismerjük a cselekvésalapú módszereket, az önkifejezést, az érzelmek sokszínűségét, a hatékony problémamegoldást, az együttérzést és más egyéb szociális képességeket, valamint ezek fejleszthetőségét.