Borvacsora a Mala Gardenben!

Nincs még programja november 29-re, de szeretne egy igazán exkluzív, igazán különleges estét szervezni családjának vagy párjának? Amennyiben ön is nagy rajongója a finom és ízletes boroknak, valamint a hasonló kvalitású ételeknek, akkor jöjjön el a Mala Gardenbe, és vegyen részt ön is Borvacsoránkon, ahol nem csak a minőségi borok, valamint az elsőrangú fogások, hanem a jókedv, valamint a családias hangulat is garantált – természetesen a kötelezően elvárható elegancia mellett.

A borvacsora összességében nem szól másról, mint az elmúlt évek legfinomabb borainak végigkóstolásáról, amelyek mellé a nedűk ízvilágához, illetve aromájához legjobban illő ételek kerülnek tálalásra.

A vacsorát példádul egy igazi napborral nyitjuk meg, ami mellé kezdőfogásként libamájkrém fügét kínálunk, de a főfogások között is találhat hasonlóan különleges, egyáltalán nem szokványos ételeket. A 2011-es Pinot Noir mellé például kacsamell ragut fogyaszthat, míg a 2012-es évjáratú Roséhoz fehér mandulás mizo levest szolgálunk vörös tonhallal, illetve bazsalikomos gránátalmával.

A borvacsora során tehát olyan elsőrangú ételek és minőségi borok várnak önre és kísérőire, amilyenekhez garantáltan nem tud hozzájutni bárhol és bármikor. Az est fénypontját emeli továbbá, hogy a különleges borokat dr. Lőrincz György borász prezentálja majd, akit a 2009-es év bortermelőjének választott a szakma krémje.

Amennyiben tehát egy igazi különleges estével, egy igazán sajátos élménnyel szeretné meglepni párját, vagy családját, netán a finom borokat és fogásokat kedvelő barátait, illetve ismerőseit, akkor jöjjön el ön is november 29-én, pénteken a Mala Gardenbe, és vegyen részt egy elegáns borvacsorán, ahol exkluzív gasztronómiai élményekben lehet része.