Bulizz a Borsodi Beach Clubbal Siófokon!

Minden túlzás nélkül elmondható, hogy hazánk egyik legnagyobb, legszebb vízparti szórakozóhelye Siófokon van, ahol már 17 éve rendezi a jobbnál jobb bulikat a Borsodi Beach Club.

Évről évre megújuló programokkal kápráztatja el a szórakozni vágyó közönséget. Party party hátán, koncertek, relaxáló programok tömkelege várja a vendégeket.

Június 21-től augusztus végéig napi szinten aktív, relaxáló programok vannak terítéken, meg lehet mozgatni a test minden részét, ugyanis lehetőség van aerobicra, ki lehet használni az edzőtermeket. De nemcsak a felnőttek szórakoznak kiválóan ebben az időszakban Siófokon, hanem a gyerekek is. Játszóház várja őket, profi animátorok, akiktől még idegen nyelveket is lehet tanulni, hiszen a szakma legjobbjai vállalták a felkérést, így nemcsak magyar ajkúak, hanem idegen anyanyelvűek is vannak a csapatban.

De a koncertekről sem kell megfeledkezni. Csak néhányat ízelítőként: R-GO, Caramel, Hooligans, Compact Disco stb. Hazánk legjobb lemezlovasai gondoskodnak a jó hangulatról hétvégenként.

Minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. A Beach nemcsak a programok megszervezésére, tökéletessé tételére gondolt, hanem a profi prémium vendéglátásra is. Éttermek, fagyi, sörsátrak is vannak, ugyanakkor lehetőség van VIP terasz igénylésére is, ahonnan belátni az egész partot, kényelmesen lehet végignézni a koncerteket. Profi felszolgáló személyzetet is biztosít a Beach.

Gyere Siófokra, szórakozz, kapcsolódj ki, találd meg a számodra legmegfelelőbb programot!