Cirkuszhercegnő Gálaműsor Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. Amellett hogy megmártózunk a magyar tengerben, vagy romantikus sétákat teszünk a Balaton-parton, kedvünkre válogathatunk a város önkormányzata által rendezett programok közül.

Tizenegy évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal egy háromnapos fesztivál megrendezésére vállalkozott a város, mely az elmúlt években majdnem egy hetes rendezvénnyé nőtte ki magát. A siófoki születésű, világhírű zeneszerző, -Kálmán Imre- innen indult a világsiker felé.

Így ezzel a programsorozattal a város lakói és az érdeklődők tiszteletüket teszik munkássága előtt, melyben évről évre törekszik a szervezőség, hogy újdonságokat és minőségi programokat kínálhassanak számunkra.
2018. október 25-én, csütörtökön 18:00-tól a KIKK (Kálmán Imre Kulturális Központ) színháztermében kerül megrendezésre a Cirkuszhercegnő című gálaműsor, melyen a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar fogja szórakoztatni az operettkedvelő kedves vendégeket. Az előadás során Kálmán Imre legszebb melódiáit, többek között a Cirkuszhercegnőt, az egyik legnépszerűbb operettjét hallhatjuk. Tanúi lehetünk elfeledett titkoknak, álarc mögé bújtatott szerelmesek tépelődéseinek, az arisztokrácia diszkrét bájának, valamint a cirkuszporond fényűző csillogása mögötti nyüzsgő világnak, melyet zengő trombitaszó és recsegő dob kísér.

A belépőjegyek diákok és nyugdíjasok számára kedvezményesen csupán 2.500 Ft, Siófok kártyával rendelkező személyek számára 3.000 Ft, elővételben pedig 3.500 Ft.

A Kálmán Imre Kulturális Központ ezen program után számos érdekfeszítő kulturális műsornak ad helyet, így részt vehetünk többek között október 26-án Vásáry André Operett és musical estjén, 27-én az Operettgálán, valamint 28-án a Mesés Opetett kézműves foglalkozáson, a Gyermek Operetten és a Ma éjjel táncolnék című zenés beszélgetésen Lehoczky Zsuzsával és Peller Károllyal.