Dr. Magyar György – a Védő könyvbemutató

Dr. Magyar György, a védő című könyve 14 meghökkentő bűnügyi történetet dolgoz fel. Ezekhez a történetekhez az ihletet, az ügyvéd úr a saját eseteiből merítette. A könyvben leírt történetek szereplői valójában kitalált személyek, azonban az ábrázolt jogi mozzanatok mindegyike valós.

A Dr. Magyar György által leírt, néhol már-már sokkoló elbeszélései akár a legizgalmasabb krimikkel is fel tudják venni a versenyt, ezért is olyan érdekfeszítő és izgalmas a történet. Dr. Magyar Györgyöt a média kifejezetten kedveli, mivel olyan érthetően képes elmagyarázni a legösszetettebb és legbonyolultabb jogi kérdéseket is, hogy azok bárki számára könnyen értelmezhetővé válnak.

Dr. Magyar György az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végezte tanulmányait, majd az 1973-as esztendő során sikerült megszereznie a jogász diplomáját. Ügyvédként az 1977-es évtől kezdődően tevékenykedik. Az elmúlt 36 esztendő során számos szakmai konferencia meghívott előadója volt a kártérítési jog, az adatvédelem, illetve a büntető anyagi és eljárásjog területén. Az ügyvéd urat mindemellett a Magyar Detektívszövetség tiszteletbeli elnökévé is megválasztották, illetve a Magyar Büntetőjogi Társaság tagjaként is tevékenykedik a 2003-as esztendő óta.

A Dr. Magyar György által írt könyv bemutatójára 2013. október 4-én kerül sor a Siófok városában található BRTK, Könyvtárban, melyre szeretettel meghívunk minden érdeklődőt. A bemutató során lehetőség nyílik majd a könyv szerzőjével való találkozásra és beszélgetésre, amely során megismerkedhetnek olyan rejtélyes bűnügyi esetek történeteivel is, amelyeket a mai napig nem sikerült megfejteni, illetve hallhatnak azokról a bűnösökről is, akik valójában ártatlanok voltak.