Exit cirkusz siófokon 2013-ban is

Felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak az Exit Cirkusz!

Az Exit Cirkusz napi rendszerességgel tart bemutatót, esténként, 20.00 órától. Az idei év tematikája Kijárat a mindennapokból, a műsorszám neve: SHANGHAI EXPRESS.

Egyedülálló produkciókat tekinthet meg a Kinai Állami Cirkusz és az Exit Cirkusz közös produkciójában. A Shanghai Express magyar-kínai produkció, ugyanis a kínai művészek mellet az Exit Cirkusz neves előadóművészei is szórakoztatják színvonalas produkciójukkal a közönséget. Légtornászok, labdazsonglőrök, állaidomárok, bohócok egyaránt fellépnek. Olyan állatok produkcióját lehet megtekinteni, mint chiwawák, makákók, rézusz majmok, indiai futókacsák, amerikai törpemalacok stb.

A kínai vendégművészek különleges produkciókkal próbálják meg elvarázsolni a közönséget: porcelán vázákkal egyensúlyoznak, különleges kalapzsonglőrök muatják be tudományukat, kéz a kézben egyensúlyozó művészek is fellépnek, akrobaták különböző méretű karikákon szaltóznak, és nem marad el a hagymányos kínai oroszlán sem.

Jegyárak: úgy a felnőtt mint a gyermekjegyek, ha azt a Tourinform irodában igényli, kedvezményesek. Felnőtteknek 2000 Ft, gyermekeknek 1500. Ha nem a Tourinfonál veszi a jegyet, akkor a felnőtt belépőjegy ára 2500FT, míg a gyermekjegy 2000 FT.

A cirkuszi előadást augusztus 18-ig lehet megtekinteni.