Galerius Élményfürdő – Siófok

Siófok meseszép városában járva vétek lenne kihagyni a Galerius Élményfürdőbe való ellátogatást.

A Galerius Élményfürdő és Wellness Központ 2006. július 9-én nyitotta meg kapuit a vendégei előtt. A nemzetközi színvonalú fürdő aktív és egészséges kikapcsolódást biztosít a látogatók számára.

Kicsik és nagyok, kortól függetlenül érezhetik jól magukat a fürdőkomplexumban, ahol akár wellness kezeléseken való részvételre is van lehetőség.

A wellness kezelések remek ellazító és megnyugtató hatással bírnak, valamint a stressz oldásában is igen nagy szerepet játszanak. A Galerius Fürdő, a megnyitása óta számos fejlesztésen ment keresztül, évről-évre megújítják azt, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassa a vendégei számára.

A siófoki Galerius Fürdő egyik legnagyobb előnye az ország többi fürdőjéhez képest az, hogy ebben a komplexumban a város szinte összes gyermekét megtanítják úszni a szakemberek.

Számos szolgáltatással, gyermekmedencével, élménymedencével, tanmedencével, jakuzzival és több termálvizes medencével várja Önt és kedves családját a Galerius Fürdő és Wellness Központ! Látogasson el Ön is, ebbe a kellemes kikapcsolódást nyújtó komplexumba!