Grill és BBQ – piknik Balatonbogláron

A Paletta Bisztró Boglár (8630 Balatonboglár, Kikötő utca 6.) a balatonboglári vitorláskikötő egyik ékes étterme. Megközelíthető a hely az utcáról is, így nem kell hajó, hogy náluk ehess. Az étterem tökéletes dizájnja egyből megragadja az odalátogatók figyelmét a természetes alapanyagokból készült elemekkel, amik beköszönnek az igazi hajópadlón is. A hely a balatoni vitorláshangulatot árasztja el, amit csak tetéz a házigazda fenséges modora. Bezerics Dani egy nyitott, kedves férfi, aki nem mellesleg sokszor beutazta már a Balatont.

Olyan jól ismert, de újragondolt ételeket ehetnek itt a vendégek, mint a hamburger, vagy különböző sütemények, azonban az új receptúrák és helyi alapanyagok egy új szintre emelik a kulináris élményt. Esténként borozni is van lehetőség – vannak itt borok a családi pincészetükből, de a Balaton KÖR borászaitól is.

A Paletta Bisztró most 2018. október 19. és 23. között egy grill és BBQ – pikniket rendez. A rendezvényt hagyományteremtő szándékkal hirdetik, és reméljük, hogy még sok éven át megrendezésre kerül majd az esemény. Egy jó hangulatú, bulis program várja majd az idelátogatókat, ahol vidám hangulatban lehet eltölteni jó pár órát. A hangulatot tetézi, hogy hétfőn, azaz 22-én a házigazda születésnapját is megünnepelhetjük a szülinapossal, Bezerics Danival. A menün olyan finom ételek lesznek, mint az „érlelt Angus – oldalas”, „Paletta – kolbászok”, „csirkemell érdekesen”, „Bazalt Burger”, „Manga Laci 2.0” és még sok más finomság.

További információkért látogassanak el az étterem weboldalára: https://www.palettabisztro.hu/.
A belépés ingyenes, azonban az asztalfoglalás ajánlott. Ezt megtehetik a +36 70 431 7413 – as telefonszámon, vagy emailben a foglalas@palettabisztro.hu címen.