Halloween-i programhajó Siófokról

Kis hazánkba az utóbbi időben óhatatlanul is megkúszott az alapvetően külföldön híres Halloween. A töklámpás, az ijesztő dekorációk, különleges édességek és sütemények, és maga a hangulat elvarázsolja az embereket. A Halloween alkalmával – főként a gyermekek – jelmezekbe bújhatnak, házról házra járhatnak édességet kérve, és az egész esemény egy vidám, mégis borzongató köntösbe bújtatja a halottak napját. Manapság a felnőttek is éppúgy kivehetik részüket a mulatságból, mint a gyerekek, a különböző programoknak köszönhetően. Most mégis, nézzünk egy kifejezetten a fiatalok számára rendezett eseményt.

2018. október 27-én, azaz szombaton 15 órakor Halloween Gyerekhajó indul Siófok Hajóállomásról. A rendezvény a Szent Miklós hajó fedélzetén lesz, az út pedig másfél órásnak ígérkezik. A Gyerekhajó változatos programkínálatával várja a kedves érdeklődőket, borzongani vágyókat!

Játékos feladatokban és mulatságos programokon lehet részt venni ez alatt az 1,5 óra alatt, így a jó szórakozás garantált! A rendezvényre nem kötelező beöltözni és jelmezben érkezni, mégis, a jó hangulat érdekében ajánlott. Főként, hogy a jelmezben érkezőket a szervezők ajándékkal várják. Tökéletes halloween-i gyermekprogram, ami a szülőknek is élmény. A programok természetesen nem kötelezőek, de a nagy választékban mindenki találhat a maga számára érdekes elfoglaltságot.

A jegyárak a következőképp alakulnak:
Felnőtt: 2.100 Ft
Gyermek (4-14 év): 1.900 Ft

Jegyeket a hajóállomás jegypénztárában lehet váltani. A különleges, Playmobil Gyermekjegyet vásárolókat megjutalmazzák egy extra Playmobil figurával. A Playmobil Gyermekjegy extra ajándékkal +590 Ft-ért lehet megvásárolni.