Hangverseny-bérlet Siófokon

Siófok Magyarország egyik legkedveltebb és leglátogatottabb turisztikai célpontja, rengetegen töltik a magyar tenger partján az ünnepeket, vagy szabadságukat. A város önkormányzatának programszervező tevékenységének hála azon kívül, hogy romantikus sétákat tehetünk párunkkal a Balaton partján, városnézést tarthatunk, vagy hógolyózhatunk gyermekeinkkel, számos érdekes eseményen is részt vehetünk. A kultúrára szomjazó turistáknak ez a város maga a Menyország, hiszen szinte minden nap ellátogathatunk egy-egy érdekfeszítő kulturális programra.

2018. december 4-én, kedden 14:00-tól megrendezésre kerül az Építsünk zenekart! címet viselő hangverseny, ami a Hangverseny-bérlet előadássorozat legújabb darabja. Az esemény a Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK) színháztermében kap méltó helyet.
Az előadás során különféle klasszikusokat hallgathatunk meg, melyek biztos emlékeket idéznek fel bennünk. Fültanúi lehetünk a népszerű válogatásnak, amint Csajkovszkij, Johann Straus, valamint számos más zeneszerző klasszikus darabjai megelevenednek és támadnak fel a régmúltból.

Zenei humorról elhíresült páros, Balogh Sándor és Lukácsházi György érkezik ez alkalommal az érdeklődők körébe, hogy lehengerlő játékosságukkal és dinamikusságukkal bemutassák a klasszikus zene megkerülhetetlen gyöngyszemeit. A műsorban részleteket hallhatunk a Diótörőből, a híres Sors-szimfóniából, de lesz Csibék tánca és a báli hangulatot idéző polka is. Sőt a koncert mindenféle előrejelzés ellenére Mennydörgés és villámlással zárul. Ebben a programban biztosan mindenki találhatkedvérevalót!

A műsort Balogh Sándor karmester vezényeli. Az előadáson való részvétel mindössze 700 Ft, így megéri részt venni a programon, hiszen a befejeztével gazdagabban távozunk a színházteremből.
Hívnak és várnak szeretettel a szervezők minden kultúrára éhes kedves vendéget.