Kislaki őszi nyitott hétvége Siófok mellett

A Kislaki Bormanufaktúra Balaton déli partján, a kiváló minőségű bortermő régióban található, a Balatonboglárhoz tartozó Szőlőskislakon. Az „üzem” inkább hasonlít egy kedves, családi vállalkozásra a teleken álló hangulatos családi házzal, és a kézműves borászat vezetőjével, a vidám Légli Gézával. A manufaktúrából hiányzik a sznobéria és a kellemetlen, hűvös kisugárzás – az ember egyből otthonosan érzi magát itt. Boraik és termékeik híresek és minőségiek, és nem is kaphatók minden nagyáruházban.

A Kislaki Borkertben lehetőség van a borok kóstolására és vásárlására is, így a legjobb, ha magunk látogatunk el erre a festői helyre. Légli Géza minden ősszel és tavasszal a rusztikus családi ház udvarán rendez nyilvános piknikeket, ahol vendégborászok vannak jelen, vendégéttermekkel főznek közösen ételkülönlegességeket, és még a gyerekeknek is rendeznek programokat, így mindenki talál a saját kedvére való szórakozást.

Az eddig minden évben, a Kislaki Bormanufaktúra által szervezett Kislaki Ősz nevű program sajnos idén elmarad, azonban a szervezők nem akarták a kedves érdeklődőket program nélkül hagyni.
Az őszi nyitott hétvége 2018. október 20. – 2018. október 22-ig tart, minden nap 12 órától 19 óráig. A helyszín természetesen a méltán híres Bormanufaktúra (8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Fő utca 44.)

Ajánlott program minden jó ízlésű, borkedvelő érdeklődőnek, akik szeretnek elmélyülni az ízek világában. Az ismert és megszokott borokon kívül most újonnan lesz kóstolható a 2017-es Pinot Noir és a Vitéz Cabernet, emellett olyan újdonságokkal is kecsegtetnek a szervezők, mint a 2018-as Irsai Olivér – Zenit és a Rosé újborok. A borkóstolás mellé hideg borkorcsolyákkal készülnek a vendégeknek.

Előzetes asztalfoglalás nem kötelező, de erősen ajánlott, az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett (betelt helyek). Asztalt foglalni lehet telefonon, a +36 30 304 3088-as telefonszámon, vagy a vendeglatas@legligeza.hu –rakuldott e-maillel is. További információkat megtalálnak a Kislaki Bormanufaktúra weboldalán: www.kislaki.com