Kultúrkuckó Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. Amellett hogy megmártózunk a magyar tengerben, vagy romantikus sétákat teszünk a Balaton-parton, kedvünkre válogathatunk a város által rendezett programok közül.

A Kálmán Imre Kulturális Központ kézműves foglalkozásokkal várják a gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket a Kultúrkuckóban, ahol minden pénteken foglalkozást tartanak 15:00-tól 18:00-ig, így november 2-án is megrendezésre kerül a KIKK-ban.

A foglalkozások keretében a kicsik igazán gyermekek lehetnek, míg a felnőttek újra élhetik az esetleg már elfeledett boldog gyermekkorukat. Számos kézműves foglalkozások közül válogathatnak az érdeklődők, melyek kellemes kikapcsolódás nyújthatnak, valamint fejlesztik a kreativitást és a koncentrálóképességet. Emellett akár új hobbit is szerezhetünk és új barátságok kötődhetnek kicsik és nagyok között egyaránt.

Tökéletes a program mindemellett arra is, hogy egy kis közös időt tölthessünk el gyermekeinkkel, elmélyíthessük a kapcsolatunkat, jól érezzük magunkat együtt.

Végül, de nem utolsósorban a gyermekek képességei is fejlődhetnek a foglalkozások során, hiszen figyelemre tanítja a kicsiket, megtanulnak értékes időt eltölteni, miközben valami maradandót alkothatnak. Ez a program segíti abban a gyerkőcöknek, hogy bemutassák nekik a különböző kézműves hobbikat, mint a festészetet, vagy az agyagozást, mint lehetőségeket, mely akár később végig kísérheti őket egész életük során.

A foglalkozás ingyenesen látogatható, azonban étkezésről sajnos a szervezők nem tudnak gondoskodni, így aki úgy érzi szüksége lesz rá, érdemes csomagolnia magának, vagy érdeklődő gyermekeinek uzsonnát.