Lógó Üveg kult kocsma program Siófokon

Kis hazánkba az utóbbi időben óhatatlanul is megkúszott az alapvetően külföldön híres Halloween. A töklámpás, az ijesztő dekorációk, különleges édességek és sütemények, és maga a hangulat elvarázsolja az embereket.

Ennek a hangulatnak kíván teret adni a 2014-ben alapult Lógó Üveg kult kocsma is, ami az ország első és egyedülálló kult kocsmája Siófokon, a volt Morva étterem helyén (8600 Siófok, Fő utca 55.). A kocsma a víztoronytól nem messze, alig egy percre foglal helyet. A hely különleges dizánja egyből elvarázsolja az ide betévedőket, a különleges sörök pedig csak tetézik az élményt.

A Lógó Üveg mindig igyekszik különböző programokkal elkápráztatni vendégeit – ez most sincs másként. 2018. november 3-án, azaz szombaton, 21:00-tól 2:00-ig kerül megrendezésre a fantasztikus beöltözős Halloweenparty, Dj Medvével. Az esemény kedvéért a Lógó Üveg is halloween-i hangulatba öltözik. Az eseményre nem kötelező beöltözve érkezni, azonban a jelmezes vendégeket welcomedrinkkel fogadják a szervezők, és részt vehet a különleges szavazáson, minek keretén belül minden érkező vendég szavazhat valakire a jelmezesek közül.

A legtöbb szavazatot elért személy pedig ajándékban részesül. A szavazás este 22:00-tól éjfélig lehetséges, majd egy rövid összesítés után ki is hirdetik a nyertest. Külön ajándékot kap, aki faragott tökkel érkezik, illetve a hozott tököket is szavazásra bocsájtják. A hangulatot a már említett Dj Medve fogja megteremteni. A Lógó Üveg szeretettel vár mindenkit, aki egy csodás bulin szeretne részt venni, és remek hangulatban szeretné elbúcsúztatni az októbert.

A belépés ingyenes, azonban az asztalfoglalás ajánlott. Ezt megtehetik ae-mailben az alábbi címen: logouveg@gmail.com. További információkért látogassanak el az étterem weboldalára: www.logouveg.hu.