„Mala Garden Superior **** – Exkluzív szállodai kapacitás bővítés Siófokon”

2012. évben pályázatot nyújtottunk be az Új Széchenyi Terv keretében, hogy a meglévő szállás és éttermi kapacitásainak az elismert színvonalon, illetve azt túlszárnyalva, hasonló stílusjegyek mentén fejlesszük és bővítsük.

A sikeres pályázati részvételt követően a Dél-Dunántúli Operatív Programban állt rendelkezésünkre pénzügyi keret, az uniós forrás segítségével megvalósított fejlesztés eredményként a meglevő szálláshely jelentős bővítése és szolgáltatásainak fejlesztése történt meg kimagasló minőségben és egyedi stílusjegyek alkalmazásával, mely segítségével a Mala Garden Restaurant – Rooms az egész éves üzemelés keretében egyedi kiszolgálással és szolgáltatásokkal, valamint kibővült kapacitással áll a vendégek rendelkezésére.

A projekt keretében a Siófok, Szent István sétány 1. szám alatti ingatlanon a korábban is kereskedelmi szálláshelyként működő panzió külön épülettel történő bővítésével, új design szobák és lakosztályok kialakításával mintegy 30 darab férőhellyel nőtt a szálláshely befogadóképessége. A szálláshelyen kínált szolgáltatások köre közel 40 típussal gazdagodott, melynek része a hazánkban elsőként nyújtott originál jacuzzi élményfürdő szobánként. A szálloda hangulata a Balinéz élményvilágot idézi fel a Balaton ölelésében, így elsősorban a pihenni, kikapcsolódni vágyok igényeit szolgálja az ehhez elengedhetetlen egészséges életmódot elősegítő wellness részleggel és magas színvonalú éttermével, reform cukrászatával.

A szálloda energia ellátása BAT technológiákra épül, megújuló energia felhasználásával. A kényelem és igények kiszolgálását szem előtt tartva lobby, sportszoba, konferencia terem is helyet kapott a legmodernebb eszközökkel és alkalmazásokkal felszerelve, valamint saját vízi terasz került kialakításra, így a szállodából közvetlenül juthatunk a Balatonba.

Reményeink szerint a megvalósított fejlesztés hazai és nemzetközi szinten és vendégkörben is elismerést és elégedettséget vív ki magának, melyért a továbbiakban is elhivatottan dolgozunk.
Köszönjük, hogy figyelmet szentelt tájékoztatónknak!

Tisztelettel: MALA GARDEN vezetősége

USZT