A mandalák üzenetei

Ha mandalát vásárolunk, vagy mandalát adunk ajándékba, annak a legtöbb esetben mindig valamilyen oka van, sosem céltalanul, sosem „csak úgy” történik, hanem azért, hogy valamit megváltoztassunk, aminek ismerjük a problémáját, legyen az akár sajátunk, akár másé. A mandaláknak azonban minden esetben valamilyen üzenete van, vásároljuk akár magunknak, akár egy barátunknak, ezzel a tettel valamit közölni szeretnénk, egyfajta üzenetet átadni.

Aki ugyanis birtokolni és használni kezd egy mandalát, annak garantáltan megváltozik az élete. Ez az első és legfontosabb, ezen felül pedig egyben nyilvánvaló üzenete is a mandaláknak, amelyeket meg kell tanulnunk meghallani, meglátni és megérezni, valamint megfejteni, kódolni is.

A mandalák beépülnek mindennapjainkba, ez életünk részeivé válnak, és ha valamilyen nehézség vagy probléma adódig, segítségük hívhatjuk őket ahhoz, hogy megoldást nyújtsanak számunkra. Amíg élünk, a mandalák hűséges társként kísérnek minket az utolsó pillanatokig, és bár fizikai formában nem halljuk, nem látjuk, de a mandalák mindig beszélnek hozzánk, segítenek nekünk. Ezt mások gyakran nem értik meg, és garantáltan soha nem tudják értelmezni majd, de a mandaláknak mindig üzenetei lesznek számunkra, amelyek tanító és segítő szándékkal érkeznek.

A mandalák azért tudnak óriási segítséget nyújtani nekünk, mert ismernek minket, de főként tudatalattink energiáit és rezdüléseit. Éppen ezért nem szabad elzárkózni előlük, legjobb barátként kell kezelni őket, hogy akkor segítsenek, amikor a legnagyobb szükségünk lesz rájuk. Ha ehhez az kell, hogy beszéljünk hozzájuk, vagy megérintsük őket, akkor tegyük meg, a mandalák ugyanis ezáltal egyfajta eksztatikus élményt nyújtanak, mondhatni sugallatokat küldenek felénk, amelyek egyfajta természetfeletti élményben részesítenek minket.

A mandalákat éppen ezért mindig közel kell magunkhoz engednünk, hogy ismerjük őket, ráérezzünk rezgéseikre, és tudjuk, hogy egyes problémáinkra – általában jelek, rezgések és megérzések formájában – milyen jeleket ad. Ha szentként tekintesz mandaládra, ő is szentként tekint majd rád, és garantáltan sok boldogságot hoz életedbe, üzeneteket küldd feléd, utat mutat, ha eltévedtél, ezáltal társ lesz akkor is melletted, amikor már mindenki más elhagyott.