Miért érdemes a Mala Gardenben pihenni?

A nyaralás megtervezésekor legfontosabb a szálláshely. A jól megválasztott hotel vagy panzió hozzátartozik a tökéletes kikapcsolódáshoz. Ha a kedves turista Tihanyba készül, mert szeretné hallani a visszhangot, szeretne tökéletesen kikapcsolódni, akkor válassza a Mala Gardent.

Csodálatos balatoni panoráma tárul az idelátogató szeme elé.  Egy tökéletes helyen találja magát, ahol a nyugalom, a csend uralkodik.

Azok számára javasolt, akik aktív pihenéssel szeretnék tölteni szabadságukat.  Lehetőség van az egészséges életmód gyakorlására, hiszen minden vízi illetve szárazföldi sportra van lehetőség.

Családbarát környezetben nyaralhat egész családjával, az étteremben található gyereksarok is biztosítja a gyerekek felhőtlen szórakozását, és a család többi tagjai is a nyugodt étkezést biztosít.

Pár méterre található élményfürdő, szauna, fittnesz, masszázsszalon, pezsgőfürdő stb.  Ugyanakkor gyógytornára, különböző kezelésekre is itt van lehetőség.

A Mala Garden éttermei nemcsak a magyaros ízeket kínálják, hanem a nemzetközi konyha minden specialitását ismerik a kiváló séfek, tehát mindenki azt rendel, amit éppen szeretne, legyen az olaszos, franciás, thai, magyaros stb.