Mikulás buli Siófokon

Siófok Magyarország egyik legfelkapottabb turisztikai célpontja, számtalan család tölti az ünnepeket, vagy a hétvégéket a Balaton partján. Talán az egyik leghangulatosabb pihenési forma, mikor párunkkal romantikusan andaloghatunk a „magyar tenger” partján, vagy ellátogatunk az ünnepi illatoktól átitatott karácsonyi vásári forgatagba, míg gyermekeink izgalmas programokon vehetnek részt.

A város önkormányzata számos kulturális, szórakoztató és gyermekbarát programot szervez az érdeklődő turisták és helyi lakosok számára.

Idén sokadik alkalommal kerül megrendezésre a Százszorszép Kezek elnevezésű kézműves foglalkozás, mely a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárában, a Könyvtár Gyermekrészlegén kap helyet, melyet Siófokon a Fő tér 2./a cím alatt találunk. 2018. december 6-án 14:00 órától 16:30-ig vehetünk részt a rendezvényen gyermekeinkkel.

Ez alkalommal egy Mikulás buli témájú kézműves foglalkozáson vehetnek részt a porontyok, ahol ugyanis kreatív programok keretében látogatja meg a jó gyerekeket a Mikulás.

A foglalkozások keretében a kicsik igazán gyermekek lehetnek, játékos foglalkozások keretében maradandót alkothatnak, melyekkel akár szüleiket is megörvendeztethetik. Számos kézműves foglalkozások közül válogathatnak az érdeklődő gyerkőcök, melyek kellemes kikapcsolódás nyújthatnak, valamint fejlesztik a kreativitást és a koncentrálóképességet. Emellett akár új hobbit is szerezhetnek és új barátságok is szövődhetnek.

Mindezek mellet a gyermekek fejleszthetikképességeiket a foglalkozások keretében, hiszen fegyelemre neveli őket, megtanulnak értékes időt eltölteni, miközben valami maradandót alkothatnak. Ez a program segíti abban a gyerkőcöknek, hogy bemutassák nekik a különböző kézműves hobbikat, melyek aztán akár egész életük során végig kísérheti őket.

A foglalkozás ingyenesen látogatható, szeretettel hívnak és várnak a rendezők minden érdeklődő lurkót.