Milyen mandalákkal díszíthetjük otthonunkat?

A mandalák nem csak akkor segíthetik mindennapjainkat, ha folyamatosan velünk vannak, hanem akkor is, ha lakásunkat feldíszítjük velük, ezáltal egész életünkre, életterünkre hatást gyakorolnak. Hogy milyen lehetőségek vannak ezen a téren?

Díszíthetjük lakásunkat például térmandalák segítségével, amelyek lehetővé teszik, hogy a külső tér energiái beáramoljanak otthonunk minden helyiségébe, aminek köszönhetően egyszerűen és hatásosan harmonizálhatjuk életünket, miközben a mandalák segítik rendezni lakásunk és ezzel szervezetünk energiarendszerét is.

Feldobhatjuk lakásunkat ezen felül különféle mandalatálakkal is, amelyek a lakás bármely pontján elhelyezhetők, és hatások azonnal észrevehetővé válik. Ha a mandalatál belső hangunktól vezérelve kerül kiválasztásra, akkor a mindennapjaink részévé válik, rendet hozva ezzel magunk köré, amivel harmonikus kapcsolatot alakíthatunk ki saját bensőnkkel.

A mandalatálak képesek gyógyító energiát sugározni a szervezet számára, amivel nem csak lelki, hanem közvetett formában és ez által fizikai problémák, betegségek is orvosolhatóvá válnak úgy, hogy a tálak segítségével kiegyenlítődnek a kívül és belül ható erők, így lépésről-lépésre fejleszthetjük saját egységünket.

mandala_05

Természetesen személyes mandalákkal is díszíthetjük saját otthonunkat, ami minden esetben a tulajdonos vagy a tulajdonosok születési adatai és tulajdonosának neve alapján készül el, a számára segítséget nyújtó és rejtő színek, valamint formák által.

Mivel mindennek, így nevünknek is saját rezgése van – ami színek és formák képében beépítésre kerülnek saját mandalánkba –, ezért az így elkészült kabbalák mindig segítenek majd számunkra megtalálni a helyes utat, a megoldásokat, miközben feltölt minket elegendő lelki erővel a mindennapokra. A személyes mandalák ugyanakkor közvetetten nem csak tulajdonosára, hanem a környezetében élőkre is hatással lesznek, ezáltal kiegyensúlyozottá és harmonikussá válnak, a mandala tehát rájuk is hatással lesz.

Lakásunk díszeivé válhatnak továbbá a folyadék kristályosító mandalák is, ami többnyire egy olyan színes üvegtálat takar, amely egy mandalát jelképez, és ami a mindennapjaink során elfogyasztott vizet vagy egyéb folyadékot képes olyan rezgésűvé alakítani, hogy az belülről is képes legyen elősegíteni lelki békénket és harmóniánkat.