Programok Siófok közelében: 1. Füredi Családi Fesztivál

Hagyományteremtő célzattal a siófoki programok mellett megrendezésre kerül egy különleges családi nap, egy komplett családi fesztivál a nyár fővárosának közelében elhelyezkedő Balatonfüreden, ahol egész álló nap a különleges eseményeké lesz a főszerep.

Az 1. Füredi Családi Fesztivál részeként már délelőtt 10 órától indulnak a programok, lesz kültéri játszótér, de egész napon át várja az érdeklődők a NINJA Akadálypálya a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ csarnokában, ahol mindenki, ifjak és idősek egyaránt próbára tehetik ügyességüket.

Emellett 12 órától a közeli Balaton Moziban filmvetítés veszi kezdetét, de ezzel párhuzamosan egy kincskeresésre is benevezhetnek az érdeklődők, délután három óráig ugyanis folyamatosan kutathatnak majd a kincsek után a kicsik és a nagyok.

Ezzel azonban még közel sem ér véget a nap! Délután 14 órakor a fesztivál részeként érdemes lehet ellátogatni a Városi Uszodába, ahol 14 órától SUP bemutató várható sőt aki fürdőruhában érkezik, az bátran ki is próbálhatja majd ezt a különleges úszó alkalmatosságot.

Ezen felül egész nap lehetőség nyílik kipróbálni tesztvezetés céljából egy Volkswagen ID3 elektromos autót, délután 16 és 18 óra között pedig az előcsarnokban csatlakozhatunk a Zöldforgó Élményprogramhoz, aminek részeként egy nagyon izgalmas környezetvédelmi játszóház veszi kezdetét, benne kiterjesztett valóságra épülő kiállítással, illetve virtuális valóság headsettel átélhető kalandokkal.

A nap fénypontja azonban csak 18:30-tól várható, lévén a családi fesztivál megkoronázásaként a gyerekek és a felnőttek kedvence, az Alma együttes lép színpadra a jól ismert slágerekkel.